Verblijf Cherbourg - Reisverslag uit Cherbourg-Octeville, Frankrijk van Seb Koster - WaarBenJij.nu Verblijf Cherbourg - Reisverslag uit Cherbourg-Octeville, Frankrijk van Seb Koster - WaarBenJij.nu

Verblijf Cherbourg

Door: Seb Koster

Blijf op de hoogte en volg Seb

06 November 2012 | Frankrijk, Cherbourg-Octeville

Onderstaand bericht is een gedeelte van Seb zijn eerste sailmail die hij naar huis heeft gestuurd.

Ik wil jullie zeggen dat het niet goed ging, we liggen nu bijna een week in Cherbourg en ik ben 3 a 4 dagen zeeziek geweest en dat was ....
Het is hier heel gezellig en ik ben een beetje bezig geweest met school.
Ik voel me niet geweldig en ik heb oor- en keelpijn =(.
Ik heb veel nog over zeilen geleerd en coördinaten, knopen, koersen enz. ik heb ook dingen geleerd over splitten, tuigjes, roeren, en ik weet nu vrijwel alle namen van alle schoten, vallen, zeilen, lijnen en stagen.
Er zijn hier aan boord nog niet echt problemen ontstaan, wel erger ik me een beetje aan sommige dingen, maar dat zijn kleine dingen die tot nu toe maar één keer zijn voorgekomen. Ik heb tot nu toe heel veel gedaan, dus ik mis jullie nog niet echt, wel heb ik (uit nieuwsgierigheid) jullie pakje opengemaakt. Ik vind het een heel leuk cadeautje en ik hoop dat ik de legostukjes niet kwijtraak.
Ik moet nu stoppen, over een paar minuten is de deadline van het inleveren. Mist Hanne me al? En Lot?

Tot de volgende keer.

Seb

Onderstaande link is de link van het blog van de Regina Maris. Op de dit blog staan ook berichten van het andere schip de Wylde Swan. De Regina Maris wordt met RM aangeduid.

• 08 November 2012 - 04:07

Hilde Wegter:

Hoi Lieverd,
    Gisteren even met mama gepraat die me vertelde dat je dolfijnen hebt gezien en dat het weer nu een beetje warmer wordt!! Nou dat klonk goed en ik kan me zo voorstellen dat je een beetje zeebenen krijgt? Hopelijk niet meer zo zeeziek. We denken aan jou en hopen dat je ondanks hard werken ook enorm geniet. Liefs tante Hilde & de rest van de Wilko's